Spring til indhold

De 15 bedste ungdomslydbøger og hvor du finder dem

Hvis du er på udkig efter anbefalinger til din næste ungdomslydbog, er artiklen her, lige hvad du søger. 

I denne kommer vi nemlig med 15 stærke bud på de bedste ungdomsbøger i lydbogsformat. Udvælgelsen er blandt andet foretaget med afsæt i, hvilke ungdomsbøger der har været bestsellere over de sidste par år, samt hvilke ungdomsbøger der har høstet mest ros fra kritikerne. 

Vores anbefalinger tager derfor både højde for lydbøgernes popularitet og kvalitet. Derudover har vores egen vurdering af lydbøgerne naturligvis også haft en del at sige i udvælgelsen.

Blandt vores udvalgte ungdomslydbøger finder du både tidløse klassikere samt nyere bud på fremtidige evergreens, og så har vi også prioriteret at give plads til de bedste ungdomsbøger på markedet skrevet af danske forfattere.

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links.

1. Harry Potter og de vises sten

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Jesper Christensen  
Længde: 9T 41M

Vi erkender, at Harry Potter-serien langt fra er det mest kreative valg. Sagen er bare den, at J.K. Rowlings mesterværk ganske enkelt er en pokkers god ungdomsbog, og har du endnu ikke læst eller lyttet til den, så anbefaler vi naturligvis, at du gør det.

Harry Potter er en forældreløs dreng, hvis forældre døde i et biluheld, dengang han var helt lille. Siden har han boet hos sin ubehagelige onkel og tante, men på sin 11-års fødselsdag bliver alt vendt på hovedet. Harry får nemlig at vide, at hans mor i virkeligheden var en dygtig heks og hans far en respekteret troldmand, og nåh ja, Harry skal simpelthen starte på Hogwarts – skolen for heksekunster og troldmandsskab.

Harry Potter og de vises sten er en fortælling om en ensom dreng, der pludselig bliver del af et magisk fællesskab. Gennem venskab, sammenhold og det – at have hjertet på det rette sted – skal Harry stå ansigt til ansigt med den onde troldmand, der dræbte hans forældre.

Harry Potter og de vises sten er sandsynligvis den mest populære ungdomsbog på verdensplan, hvorfor den også har lutter varme anbefalinger på diverse lydbogstjenester. På Mofibo scorer bogen 4,76 stjerner på baggrund af over 9.000 anmeldelser, og hos BookBeat har over 1.200 lyttere givet den en samlet vurdering på 4,9 stjerner.

2. Twilight (Tusmørke)

Tilgængelig hos: BookBeat

→ Oplæser: Karin Rørbech  
Længde: 13T 

Stephenie Meyers Twilight-serie har siden udgivelsen af første bind i 2005 formået at finde en plads blandt de bedst sælgende bogserier nogensinde. Tusmørke er første bind i serien, der desuden består af bøgerne Nymåne (2), Formørkelse (3) og Daggry (4).

Twilight-serien følger man teenagepigen Bella Swan, der med sin far flytter til en stille, anonym by kaldet Forks, som ikke umiddelbart har andet at byde på en regn, tåge og masser af skov. Men da Bella møder den gådefulde Edward Cullen, bliver hele hendes liv vendt på hovedet. Edward og hele hans familie er nemlig vampyrer – en hemmelighed som må og skal forblive en hemmelighed.

Twilight er en historie om grænseløst begær og kampen for den umulige kærlighed. 

Seriens kæmpestore popularitet og umiskendelige indflydelse i teenageværelser verden over skaffede Stephenie Meyer en plads på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Generelt set er anmeldelserne af Twilight da også ganske positive. Uanset hvilken lydbogsapp, man åbner, så ligger den samlede vurdering et sted mellem 4 og 5 stjerner. 

Blandt Mofibos brugere får lydbogen 4,4 stjerner på baggrund af over 1.400 tilkendegivelser, mens vurderingen hos både Saxo og BookBeat er tæt på identisk.

3. Dødsspillet (The Hunger Games)

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Grete Tulinius 
Længde: 9T 22M

Dødsspillet er første bind i Hunger Games-trilogien af Suzanne Collins, der desuden består af bøgerne Løbeild (2) og Oprør (3). Hunger Games-serien skiller sig ud ved både at være en ungdomsroman og samtidig en nådesløs og samfundskritisk dystopi.

Historien foregår i landet Panem, der bedst kan forklares som ruinerne af det gamle Nordamerika. Mens indbyggerne i landets hovedstad svømmer i umådelig rigdom, står det forfærdeligt til i landets øvrige distrikter. Klasseforskellens tydeligste symbol er den årlige afholdelse af Dødsspillet, hvor deltagere fra Panems fattige distrikter udvælges til en kamp for livet, der sendes på direkte TV for de riges fornøjelse. 

Da en lille pige bliver udvalgt til at deltage i Dødsspillet, står hendes 16-årige storesøster Kattua frem og beder frivilligt om at tage sin søsters plads. Deltagelse i Dødsspillet er så godt som en dødsdom, men Kattua har før set døden i øjnene, og hvis nogen er nødt til at tage kampen op, så kan det lige så godt være hende.

Dødsspillet er blevet en moderne klassiker, der sammen med de øvrige bøger i trilogien har solgt over 100 millioner eksemplarer. 

Filmatiseringen af Hunger Games-serien er den tredje mest succesfulde filmserie baseret på ungdomsbøger kun overhalet af Harry Potter og Twilight. Lydbogen nyder da også fine anmeldelser og har på tværs af de mest populære lydbogstjenester en samlet vurdering på over 4,5 stjerner.

4. Ravnenes hvisken (1)

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Iben Haaest
Længde: 20T 44M

Ravnenes hvisken er en nordisk fantasy noir-trilogi af Malene Sølvsten. Historiens mystiske univers er inspireret af nordisk mytologi og desuden propfyldt med spænding, uhygge og kærlighed.

I Ravnenes hvisken følger man den 17-årige Anne, der er i stand til at se hændelser fra fortiden. En nat genoplever hun et uhyggeligt mord på en rødhåret pige, der efterfølgende får et runetegn skåret ind i ryggen. Kort efter Annes uhyggelige syn bliver hendes mareridt vækket til live, da flere rødhårede piger findes myrdet på egnen med det samme tegn på dem.

Anne er ikke vant til at have folk tæt på, men pludselig fyldes den lille by af fremmede mennesker med mystiske kræfter, der alle ønsker at hjælpe hende. Men hvem kan hun stole på, og hvad er det i virkeligheden, der foregår?

Her hos Lydbølgen er vi ret imponerede af Malene Sølvstens medtagende og mystiske univers, og i vores øjne er Ravnenes hvisken et af de bedre bud på et ikonisk ungdomsværk blandt nyere danske ungdomsbøger. 

I skrivende stund har første bog i serien en samlet vurdering på 4,6 stjerner blandt Mofibos brugere, og i 2021 var bogen da også på Mofibos top 10 over de mest populære ungdomsbøger.

5. Divergent (Afvigeren)

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Stine Duus Svendsen  
Længde: 10T 50M

Tro det eller ej, men på trods af at Divergent lå nummer et på New York Times’ bestsellerliste, så var det faktisk Veronica Roths debutroman. Divergent er første del af en trilogi, der desuden består af bøgerne Oprøreren og Fornyeren, og alt i alt har serien solgt over 35 millioner eksemplarer.

16-årige Tris lever i en postapokalyptisk version af Chicago, hvor samfundet er inddelt i fem fraktioner. Når man fylder 16, skal man vælge den fraktion, man ønsker at tilhøre, og Tris skal træffe et valg, der vil få afgørende indflydelse på resten af hendes liv. Men Tris passer ikke ind i en enkelt boks – hun er en afviger.

Var du vild med Hunger Games-serien, så er Divergent højst sandsynligt også noget for dig! 

Samtidig med at være en ungdomsroman, der handler om at undersøge sin identitet, så giver Divergent nemlig også et interessant indblik i samfundets opbygning, og hvad det vil sige at være mønsterbryder.

På tværs af diverse lydbogsmedier har Divergent-serien fået gode anmeldelser. Blandt andet har Mofibos brugere givet den 4,5 stjerner, mens den hos BookBeat har fået 4,4 stjerner. 

Til gengæld kan vi hos Lydbølgen ikke anbefale Divergent-filmene, der slet ikke formår at leve op til bøgernes originalitet. 

6. Eragon (Arven)

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Lars Lippert  
Længde: 20T 10M

Eragon er første bog i Arven-serien af Christopher Paolini, der desuden består af bøgerne Den ældste, Brisingr og Arven. Med denne bog har vi at gøre med en klassisk fantasy-ungdomsbog om drager, magi og kampen mod det onde.

Eragon handler om en dreng med selvsamme navn, der en dag finder en mystisk sten i skoven. En dag udklækkes en drage fra stenen, og sammen med dragen Saphira og landsbyens gamle historiefortæller må Eragon nu flygte fra sin hjemegn og kongens mørke tjenere.

Eragon er historien om en dreng, der går fra ingenting til pludselig at blive arvtager for de legendariske drageryttere. Eragon befinder sig nu midt i en levende legende og skal med hjælp fra den gamle historiefortæller forsøge at lære alt, der kræves af en dragerytter, så han en dag kan leve op til det store ansvar at forsvare riget mod ondskab.

Eragon var en af de bedst sælgende ungdomsbøger i verden fra 2003-2005 og er en sand klassiker i fantasy-genren. Blandt danske lydbogstjenester er brugerne også svært begejstrede for Arven-serien – dog særligt Eragon, der i skrivende stund scorer 4,5 stjerner hos både Mofibo og BookBeat på baggrund af godt 2.000 anmeldelser tilsammen.

7. Ready Player One – Spillet om OASIS

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Torben Sekov  
Længde: 15T 54M

Ernest Clines debutroman Ready Player One er et vildt science fiction-eventyr, der blander virtual reality med 80’ernes popkultur. Bogen var en New York Times-bestseller og nød i det hele taget en varm modtagelse, hvilket også førte til en filmatisering i 2018 med Steven Spielberg i spidsen.

Historien foregår i 2045 og handler om den 18-årige Wade Watts og den utroligt avancerede og realistiske virtuelle verden ved navn OASIS. 

Wade lever i en forfalden verden og bruger det meste af sin tid i OASIS for at undslippe virkeligheden. Da skaberen af OASIS dør, efterlader han sig en række gåder gemt i den virtuelle verden, og den første til at løse alle gåderne arver både hans formue og får kontrollen over hans virtuelle verden.

Udover at være en topmoderne, hæsblæsende ungdomsroman er Ready Player One spækket med nostalgi for voksne børn. Bogen er på mange måder en hyldest til 80’ernes popkultur og computerspil, samtidig med at den også sætter fokus på eskapisme ved hjælp af gaming.

På tværs af de forskellige lydbogsmedier har Ready Player One fået rigtig gode anmeldelser, og i skrivende stund har både Mofibos og BookBeats brugere givet bogen 4,7 stjerner.

8. After – Mødet

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Inez  Gavilanes
Længde: 15T 11M

Mødet er første bind af fem i Anna Todds After-serie, som har opnået massiv interesse verden over. Er du til hæsblæsende forhold, passioneret romance, sensuel lidenskab og drama for alle pengene, så er After-serien et sikkert hit.

Mødet handler om den pæne og dygtige pige, Tessa, der starter på college. Tessa har mere eller mindre allerede planlagt hele sit liv med kæresten Noah og også sin fremtidige karriere, men da hun møder den mystiske og utilregnelige, men dog tiltrækkende Hardin, bliver der gradvist vendt op og ned på hele Tessas tilstedeværelse.

After-serien handler om temaer som kærlighed, seksualitet, identitet og helt generelt, hvordan de valg, vi træffer i livet, har konsekvenser for os selv og vores omgivelser. 

På den ene side er det ikke nødvendigvis den mest originale fortælling, men på den anden side er After-serien en klassisk ‘good girl meets bad boy’-fortælling, og var du vild med bøger som Twilight og Fifty Shades of Grey, så er After-serien uden tvivl noget for dig.

After – Mødet scorer højt på alle de populære lydbogsapps. I skrivende stund har bogen dog flest anmeldelser hos BookBeat og Mofibo, hvor BookBeat giver bogen 4,6 stjerner på baggrund af over 600 anmeldelser, mens over 2.000 brugere af Mofibos brugere har givet bogen en samlet vurdering på 4,5 stjerner.

9. Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Lars Lippert  
Længde: 3T 42M

Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet er andet bind i Narnia-fortællingerne af C. S. Lewis, der i alt tæller syv bøger. Med over 120 millioner solgte bøger er Narnia-serien en af de mest populære fantasyfortællinger nogensinde, og selvom alle bøgerne blev udgivet tilbage i 50’erne, har vi at gøre med en tidløs klassiker, der stadig har stor interesse fra både børn og voksne.

Løven, heksen og garderobeskabet møder vi de fire børn Peter, Susan, Edmund og Lucy, der flytter til et stort hus på landet med et garderobeskab, der viser sig at være vejen ind til en magisk verden kaldet Narnia. En ond troldkvinde har forhekset Narnia og forvandlet det til en kold vinterverden, og sammen med kongen af Narnia, den store løve Aslan, skal børnene forsøge at befri Narnia fra heksens tyranni.

Selvom Løven, heksen og garderobeskabet teknisk set er andet bind i rækken, så var denne bog den første udgivelse i serien. En speciel ting ved Narnia-serien er, at bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, men her hos Lydbølgen anbefaler vi at starte med andet bind og gemme det første til sidst. 

Blandt Mofibos brugere vurderes Løven, heksen og garderobeskabet til 4,5 stjerner på baggrund af godt 1.000 anmeldelser, og leder du efter en lang fantasyserie, som ikke falder i niveau, så er Narnia et godt valg. 

Mofibo har alle bøgerne i serien, og i skrivende stund har de allesammen en vurdering på mellem 4,4 og 4,6 stjerner.

10. Throne of Glass: Kongens forkæmper (1)

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Susanne Bonde  
Længde: 11T 47M

Throne of Glass: Kongens forkæmper er første bind i Sarah J. Maas’ fantasyserie om den berømte Celaena Sardothien – den farligste snigmorder i landet Adarlan. Er du på udkig efter en lang lydbogsserie med alt fra action og spænding til magi og romantik, så tilbyder Throne of Glass-serien på knap 100 timers underholdning.

Snigmorderen Celaena er blevet forrådt og sendt til slavelejren Endovier, men efter et år i lejren bliver hun tilbudt en udvej. Kongen af Adarlan går med til at frigive Celaena, hvis hun deltager i en turnering om at blive hans forkæmper. Det viser sig dog, at turneringen måske ikke er det, den ser ud til at være, og i jagten på sandheden må hun både kæmpe med sine indre dæmoner og følelser for både prins Dorian og kaptajn Westfall samt en farlig ondskab, der lurer under slottet.

Throne of Glass er en episk fanatasyserie med en stærk, kvindelig hovedperson. 

Både Celaena og historiens andre karakterer udvikler sig meget i løbet af serien. Vi ser dem vokse og lære af deres fejl, og foruden den store mængde action og spænding er seriens personlige udvikling også særligt interessant at følge med i. 

Alt i alt synes vi her hos Lydbølgen, at Throne of Glass er et godt mix af forskellige elementer og generelt set et friskt pust i genren. 

Blandt danske lydbogsmedier lader det til, at det kun er Mofibos brugere, der har fået øjnene op for serien, hvor over 1.000 anmeldere har givet den første bog 4,3 stjerner. Herefter scorer efterfølgerne mellem 4,3 og 4,6 tjerner.

11. Au pair

Tilgængelig hos: Saxo

→ Oplæser: Minna Flyvholm Tode

Au pair er en ungdomsroman skrevet i fællesskab af Sanne Munk Jensen og Kim Fupz Aakeson. Modsat de fleste af bøgerne her på listen er der i denne omgang tale om en mindre dramatiseret fortælling, der frem for at handle om romantik eller magi stiller skarpt på tematikker som samfundets klasseforskelle, global ulighed og seksuelle grænser.

I Au pair møder vi den unge pige Irene fra Ribe, der flytter til Hellerup for at blive au pair hos en velhavende familie. Til at starte med er Irene ovenud lykkelig for sit nye arbejde og den ekstravagante livsstil, der følger med jobbet. Men snart viser det sig, at det luksuriøse glansbillede har en grim bagside, og at Irenes nye tilværelse kan gå hen at koste hende dyrt.

På trods af bogens alvorlige tematikker er den faktisk både sjov og nærværende fortalt af en livlig fortæller med et herligt, ligefremt sprog. Da hovedpersonen er en ung pige, vil bogen helt naturligt have den største tiltrækningskræft hos teenagere. 

Her hos Lydbølgen mener vi dog helt oprigtigt, at bogen sagtens kan læses af mænd og kvinder i alle aldre, da det ganske enkelt er en utroligt velskrevet bog med både varme og dybde.

Au pair kan findes på de fleste danske lydbodsapps. Hos Saxo har bogen i skrivende stund en score på 4,5 stjerner med afsæt i 79 anmeldelser, mens den ligger på 4,1 stjerner hos Mofibo på baggrund af knap 800 vurderinger.

12. Heksenat (A Discovery of Witches)

Tilgængelig hos: Nextory

→ Oplæser: Louise Herbert 
Længde: 26T 46M

Heksenat er Deborah Harkness’ debutroman og første bind af tre i Heksenat-trilogien, der i øvrigt har ført til en tre sæsoner lang tv-serie. Deborah Harkness er uddannet historiker, og hendes inspiration til bogen kommer af hendes egne studier i magi og det okkulte.

Heksenat handler om historikeren Diana Bishop, der nedstammer fra en hekseslægt. Siden hendes forældre blev dræbt på grund af deres overnaturlige evner, har Diana ikke brugt magi. 

Mens hun forsker i alkymistiske skrifter, støder hun på et fortryllet manuskript, som tiltrækker opmærksom fra andre væsner, deriblandt en forsker i genetik ved navn Matthew Clairmont, der viser sig at være en vampyr.

Selvom hekse og vampyrer i nogens øjne er ved at være et udtømt emne, så er vi her hos Lydbølgen af den opfattelse, at Heksenat har lidt mere kød på end andre bøger i genren. Med Deborah Harkness’ akademiske baggrund inden for emnet er hun nemlig i stand til at gøre fortællingen mere virkelighedsnær, og med udgangspunkt i historiske kilder dykker bøgerne også dybere ned i det overnaturlige.

Generelt set nyder Heksenat-trilogien gode anmeldelser blandt de forskellige lydbogstjenester. Hos Nextory får den første bog i serien 4,7 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser i skrivende stund, mens over 500 af Mofibos brugere samlet set giver bogen 4,3 stjerner.

13. Djævelens lærling

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Kenneth Bøgh Andersen 
Længde: 8T 12M

Djævelens lærling er første bind i den prisbelønnede Den store djævlekrig-fantasyserie af Kenneth Bøgh Andersen, der i alt strækker sig over seks bind: Dødens terning (2), Den forkerte død (3), Ondskabens engel (4), Den faldne engel (5) og Den faldne djævel (6).

Djævelens lærling er en fantastisk fortælling om drengen Filip, der bliver kørt ned og havner i Helvede. Filip er en artig dreng, der aldrig har gjort nogen noget, og det går da også hurtigt op for Djævelen, at der må være sket en fejl. Men Filip er udset til at være Djævelens lærling, og i stedet for at sende Filip ud af Helvede, går de i gang med Filips oplæring i håb om at finde hans mørke side.

Her hos Lydbølgen er vi svært glade for Djævelens lærling, som i vores øjne er en af de bedste danske ungdomsbøger nogensinde. Uanset hvor gode og artige vi mennesker kan virke udadtil, har de fleste af os en skyggeside, som til trods for at gemme sig dybt i sindet kan fremprovokeres og vise sit grimme ansigt. I Kenneth Bøgh Andersens historie skal Filip lære sin mørke side at kende, men mere bestemt også at forstå og tøjle den.

Foruden at have vundet Orla-prisen i 2006 har bogen også modtaget bundsolide anmeldelser fra både læsere og lyttere. På baggrund af over 1.100 vurderinger har lydbogen en gennemsnitlig score på 4,6 blandt Mofibos lyttere, og de følgende lydbøger i Den store djævlekrig-serien har i øvrigt modtaget lige så gode anmeldelser.

14. Det gyldne kompas

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Grete Tulinius  
Længde: 13T 17M

Det gyldne kompas er første bind i Phillip Pullmans trilogi om de to børn, Lyra og Will, og deres vej fra børn til voksne på en fantastisk rejse gennem en række af parallelle universer. Det gyldne kompas-trilogien består i øvrigt af bøgerne Skyggernes kniv (2) og Ravkikkerten (3), der sammenlagt har solgt millioner af bøger verden over.

I Det gyldne kompas møder vi Lyra, en nysgerrig og handlekraftig pige, der ved et tilfælde vikles ind i en indviklet verden fuld af mystik og drama. Ved at følge sin onkels fodspor mod nord møder Lyra en storslået fæstning bevogtet af pansrede isbjørne, hvor luften er tyk af hekse og trolddom. 

Afhængig af hvor man finder bogen, bliver den både kategoriseret som børne-, voksen- og ungdomsbog. Det siges, at Philip Pullman ikke havde en bestemt målgruppe i tankerne, men i stedet skrev om alle livets største temaer såsom det gode, det onde, venskab, kærlighed og døden. Måske derfor er Det gyldne kompas en sand klassiker for både børn og voksne.

Trilogen har vundet flere priser, heriblandt Carnegie-medaljen, Guardian Fiction Prize og Astrid Lindgren-prisen, og lydbogsversionen har da også fået gode anmeldelser på tværs af lydbogstjenesterne. 

I skrivende stund har godt 800 af Mofibos brugere givet Det gyldne kompas 4,4 stjerner, mens begge de øvrige bind i serien ligger på 4,5 stjerner.

15. Artemis Fowl

Tilgængelig hos: Mofibo

→ Oplæser: Lars Lippert 
Længde: 7T 4M

Artemis Fowl er første bind i Eoin Colfers Artemis Fowl-serie, der tæller hele otte bind. Unge tunger ville muligvis argumentere for, at Artemis Fowl hører til i kategorien børnebøger. Men er du til action, spænding, krimi og desuden fantasy og science fiction, så er Artemis Fowl en god cocktail af lidt af det hele. Derudover er den sådan set også bare rigtig godt skrevet.

Serien handler om det ondsindede geni, Artemis Fowl – en utrolig intelligent dreng, som nedstammer fra en familie af både forbrydere og svindlere. Første bind handler blandt andet om hans opdagelse af en underjordisk verden med bevæbnede feer, pruttende dværge, avanceret teknologi og – nåh ja – hans kidnapning af politikaptajnen Holly Short.

På overfladen kan det hele virke både fjollet og overgearet, men bag Artemis’ selvsikre geni gemmer der sig en hård virkelighed. Hans far er forsvundet, hans mor har fået et psykisk sammenbrud, og i bund og grund er Artemis vanvittige eventyr egentlig bare et forsøg på at holde sammen på sin familie.

På verdensplan har Artemis Fowl-serien solgt over 20 millioner bøger. Den første bog i serien fik masser af ros fra blandt andet The New York Times, Time Magazine og The Guardian, og lydbogsversionen lader også til at leve op til de høje forventninger. 

Blandt Mofibos brugere har første bog i serien i skrivende stund scoret 4,4 stjerner med afsæt i knap 500 anmeldelser, mens de øvrige bind i serien ligger på mellem 4,3 og 4,6 stjerner.

Lyt GRATIS til lydbøger!

Lige nu kan nye brugere få gratis prøveperiode på op til 45 dage.

Lige nu:

45 dage gratis

Lige nu:

45 dage gratis

Lige nu:

30 dage gratis

Nextory logo

Lige nu:

45 dage gratis

BookBeat logo

Lige nu:

45 dage gratis

Mofibo logo

Lige nu:

30 dage gratis

Lyt GRATIS til lydbøger!

Lige nu kan nye brugere få gratis prøveperiode på op til 45 dage.