Spring til indhold

Om os

Hos Lydbølgen.dk elsker vi spændende historier og gode fortællinger på lyd!

Vores mål er at blive danskernes primære kilde til informationer om henholdsvis podcasts og lydbøger. Dette mål forsøger vi at forløse ved blandt andet at byde på en yderst overskuelig oversigt over de bedste lydbogsapps samt anmeldelser af disse.

Derudover byder vores platform på et utal af anmeldelser af forskellige podcasts. Via disse anmeldelser håber vi, at vi kan inspirere vores besøgende til at lytte meget mere til podcasts samt hjælpe dem med at finde den næste podcast, de ønsker at kaste sig over. 

Ydermere håber vi, at anmeldelserne kan hjælpe vores besøgende med at opnå indsigt i, hvilke podcasts der – for dem – ikke er værd at bruge tid på.  

Hvem er vi?

Vi, der står bag Lydbølgen.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou.

Vi er specialister i at bygge sammenligningsplatforme, og foruden Lydbølgen.dk har vi også bygget FindEnKæreste.dk, Datinghelp.dk, Eltjek24.dkA-kasse-guiden.dk, Mobiloraklet.dk samt Godappetit.dk, som er sammenligningsplatforme i henholdsvis dating-, el-, a-kasse- og måltidskasse-nichen. 

Jesper Nørskov Jensen
Casper Ellam Schou

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes henvisningskommissioner. I praksis betyder det, at vi tjener penge, når vi sender en besøgende videre til en lydbogs- eller podcast-service, og den besøgende opretter sig hos den pågældende service. 

Selvom vores site har et kommercielt islæt, er vores hovedfokus altid at rådgive så godt som muligt og levere en sublim brugeroplevelse, og denne leveres – hvis du spørger os – udelukkende, hvis vores indhold er ærligt og reelt. 

Det betyder også, at hvis der er en eller flere grund(e) til at kritisere en lydbogsservice eller en podcast, så gør vi altså det uden betænkeligheder.

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål til os eller interesse i et kommercielt samarbejde, skal du være meget velkommen til at sende os en mail på info@lydboelgen.dk