Spring til indhold

Om os

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at lytte til lydbøger, og i takt hermed er antallet af lydbogsapps steget markant, hvilket betyder, at det i dag – for uindviede – kan være en jungle at skulle navigere rundt i det samlede marked for lydbogsapps, men frygt ej. Hjælpen er nær.

Hos os kan du nemlig få al den vejledning, du har brug for, når du skal vælge din næste lydbogsapp. Foruden en yderst overskuelig oversigt over de bedste lydbogsapps finder du hos os grundige anmeldelser af de mest populære danske apps, hvorpå du vil kunne lytte til lydbøger

Orienterer du dig i disse anmeldelser samt vores oversigt, lover vi dig, at du klædes solidt på til at vælge den lydbogsapp, der er den rette for dig. 

Hvem er vi?

Vi, der står bag Lydbølgen.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou.

Vi er specialister i at bygge sammenligningsplatforme, og foruden Lydbølgen.dk har vi også bygget FindEnKæreste.dk, Datinghelp.dk, Eltjek24.dkA-kasse-guiden.dk samt Godappetit.dk, som er sammenligningsplatforme a la Lydbølgen.dk i henholdsvis dating-, el-, a-kasse- og måltidskasse-nichen. 

Jesper Nørskov Jensen
Casper Ellam Schou

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel baserer sig på noget, der kaldes henvisningskommissioner. I praksis betyder det, at vi tjener penge, når vi sender en besøgende videre til en lydbogsservice, og den besøgende opretter sig hos denne service. 

Selvom vores site har et kommercielt islæt, er vores hovedfokus altid at rådgive så godt som muligt og levere en sublim brugeroplevelse, og denne leveres – hvis du spørger os – udelukkende, hvis vores indhold er ærligt og reelt. 

Det betyder også, at hvis der er en eller flere grund(e) til at kritisere en lydbogsservice, så gør vi altså det, uanset hvor god en økonomisk aftale som vi måtte have med den pågældende udbyder af servicen.

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål til os eller interesse i et kommercielt samarbejde, skal du være meget velkommen til at sende os en mail på [email protected]