Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos Mofibo

Få gratis prøveperiode hos Mofibo

Mofibo logo
4.4/5

Læs vores anmeldelse

Prøv Mofibo gratis i 30 dage:

Hvis du endnu ikke har haft en bruger hos Mofibo, kan du prøve tjenesten gratis i 30 dage uden at spekulere på nogen krav om bindingsperiode.

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side.

30 dages gratis Mofibo

Hvis du kunne tænke dig at prøve Mofibo – en af Danmarks mest populære lydbogsapps – ganske gratis, så har du lige nu chancen. Mofibo tilbyder nemlig alle nye kunder 30 dages gratis adgang. 

For at få de 30 dages gratis adgang er det eneste, du skal gøre at oprette dig, og så lige huske at afmelde dig, inden de 30 dage er gået.

Mofibo opererer nemlig med automatisk abonnementsfornyelse, så hvis du ikke husker at afmelde dig inden prøveperiodens udløb, kommer du altså til at betale for minimum en måneds abonnement. Mofibos priser er dog rimelig skarpe, så en sådan forglemmelse vil næppe vælte budgettet.

Hvordan får jeg gratis adgang til Mofibo?

Du får gratis adgang til Mofibo ved at oprette en ny bruger og herefter tilknytte et betalingskort, der ikke før har været brugt hos Mofibo.

Når du har gjort dette, vil du have adgang til alt det lækre indhold, som platformen byder på, og hvis du sørger for at afmelde dig, inden der er gået 30 dage, vil fornøjelsen være ganske gratis.

Er det kun nye medlemmer, der kan få gratis Mofibo?

Jeps – i hvert fald de 30 dages gratis prøveperiode, som vi omtaler. 

Vi udelukker dog ikke, at Mofibo sommetider lancerer rabatkoder eller lignende, hvor eksisterende medlemmer vil kunne få en gratis måned eller to, men lige i forhold til det her tilbud, vi omtaler, er der altså fokus på at hverve nye folk i butikken.

Der kan dog være et hack for dig, der er eksisterende kunde, sæt du ejer flere betalingskort. 

Sagen er nemlig den, at tilbuddet kan benyttes en gang pr. betalingskort. 

Hvis du ejer flere betalingskort, vil en mulighed derfor være at kreere en ny profil og tilknytte et af de betalingskort, du endnu ikke har haft i brug, hos Mofibo. Denne tilgang er naturligvis på grænsen af det etisk forsvarlige, og det ville da ikke overraske os, hvis den strider imod Mofibos retningslinjer.