Spring til indhold

Anmeldelse af
Mofibo

Mofibo screenshot

Vores vurdering:

0
4.3/5
Udvalg
5/5
Brugervenlighed
5/5
Ry hos forbrugerne
4.5/5
Variation i udvalg
4.5/5
Pris
3/5

Adgang til +600.000 titler

30 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links

Grundig anmeldelse af Mofibo

Du har sandsynligvis allerede hørt om Mofibo. Folkene bag denne tjeneste har nemlig givet den gas med marketing de senere år og blandt andet skubbet en masse TV-reklamer med Hella Joof som frontfigur ud til masserne, hvilket har ført til, at Mofibo i dag er en af danskernes foretrukne lydbogsapps.

Mofibo er en del af noget, der hedder Storytel, som er en af verdens allerstørste streamingtjenester, når det kommer til e- og lydbøger på abonnement. 

Storytel opererer i mere end 25 forskellige lande, og Mofibo emmer da også af at være et projekt, hvor man tydeligt fornemmer, at det ikke ligefrem er en flok grønskollinger, der står bag. 

Med Mofibo er der nemlig tænkt over det meste, og som du vil erfare løbende via denne anmeldelse, er der derfor ikke så mange kritikpunkter at rette imod denne lydbogsapp.

Stort udvalg

Hvis du investerer i adgang til Mofibos univers, får du adgang til mere end 600.000 forskellige titler, hvilket gør Mofibo til en af de lydbogsservices med det klart største udvalg. 

To trin og så er du i gang

Det tager ikke mange minutter at tilmelde sig Mofibo og dermed få indløst sin potentielle gratis prøveperiode på 30 dage. 

Indmeldelsen består nemlig blot af følgende to trin:

Trin 1

Trin 2

Som du kan se, beder Mofibos system om dine kortoplysninger i trin 2, og vi forstår godt, hvis du tænker: “Jamen hvorfor gør de det, når jeg bliver lovet en gratis prøveperiode på 30 dage?”

Deres argumenter er:

  • For at verificere din konto
  • For at sikre at dit abonnement ikke automatisk bliver afsluttet efter endt prøveperiode.

50 % som studerende

Hvis du er studerende, så er du nok en smule fattig. 

Det var jeg i hvert fald, dengang jeg var studerende…

Til gengæld er du formentlig også ung, smuk og høj på livet, og som om dette ikke var nok, tilhører du også en gruppe, for hvem der gælder særligt attraktive vilkår hos Mofibo. 

Som studerende kan du nemlig få 50 % på dit Mofibo-abonnement.

Fordele

Adgang til +600.000 titler

Yderst brugervenlig app

30 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Mangfoldigt udvalg

Ulemper

Lidt dyrere end flere af konkurrenterne

Nogle forbrugere synes, det er unødvendigt kringlet at afmelde sig

Priser og abonnementer

I skrivende stund kører Mofibo med tre forskellige abonnementsløsninger. Løsninger, som de kalder henholdsvis ‘Unlimited’, ‘Family’ og ‘Basic’.

Foruden prisen er den store forskel på de forskellige abonnementer, hvor mange enheder der kan være på ad gangen, og i hvor lang tid der kan lyttes til lydbøger hver måned.

‘Unlimited’ kan bruges af én person i så mange timer, som man ønsker, ‘Family’ kan bruges uendeligt mange timer af to-tre personer, mens ‘Basic’ kan bruges af en person 20 timer månedligt.

Herunder følger en oversigt over abonnement-priserne.

Abonnement Pris pr. måned
Basic 89 kroner
Unlimited
129 kroner
Family 169-199 kroner

Hvis du aldrig før har prøvet Mofibo, skal du dog ikke bekymre dig om ovenstående priser i løbet af de to første uger. Mofibo tilbyder nemlig – som bemærket flere gange – 30 dages gratis prøveadgang til alle nye brugere.

Kæmpestort udvalg

Mofibo er indiskutabelt blandt de lydbogsservices med de største bogudvalg. 

I skrivende stund giver Mofibo nemlig sine brugere adgang til mere end 600.000 forskellige titler, og det er faktisk kun BookBeat, der har et udvalg, hvis kvantitative omfang kan matche Mofibos.

Mofibos udvalg er i øvrigt ikke blot kæmpestort; det er også dejligt mangfoldigt, hvorfor det indeholder noget for enhver smag. Ydermere byder det på mange af de nye, spændende bogtitler, der hele tiden rammer markedet. 

En række af de kategorier, hvor indenfor du vil kunne finde en masse spændende bøger hos Mofibo, er følgende:

  • Krimi
  • Fakta
  • Fantasy
  • Erotik
  • Økonomi og Business
  • Historie
  • Ungdomsbøger
  • Thriller.

Find historier, der er skrevet direkte til lyd

Noget, der gør Mofibo ganske særligt, er deres Mofibo Original-segment. I dette segment finder du Mofibo Orginals, som – kort fortalt – er lydbøger, der er skrevet med henblik på at blive læst højt. 

Dette betyder, at disse lydbøger imødekommer alle de forhold, der gør, at en lydbog er let at konsumere. 

Det betyder blandt andet, at lydbøgerne i dette segment altid har en klar tidslinje, er skrevet i et letforståeligt sprog samt byder skarpt optegnede karakterer. 

Der kommer hele tiden nye lydbøger i Mofibo Original-segmentet, og de lydbøger, du finder i dette segment, finder du ingen andre steder, hvorfor der er tale om ganske unikt indhold. Samtlige af titlerne i Mofibo Original-segmentet er forfattet af dygtige forfattere, der er tilknyttet forlaget People’sPress.

Populære apps

Uanset om du tilgår Mofibo via en computer, eller du bruger en af Mofibos apps, kan du forvente at blive mødt af en dejligt overskuelig, intuitiv brugerflade, hvor du let vil kunne finde de bogtitler, som fascinerer dig. 

At ovenstående salgstale ikke blot er varmluft, kan underbygges af de voldsomt flotte karakterer, som Mofibos apps høster fra Google Play Stores og Apps Stores brugere. 

I skrivende stund har Google Play Stores brugere kvitteret med 4,4 ud af 5 stjerner, når de har bedømt Mofibos app, mens den gennemsnitlige karakter i App Store lyder på 4,6 ud af 5 stjerner.

Trustpilot emmer også af tilfredse brugere

Som vi bemærkede tidligere, har vi ikke synderligt meget at kritisere Mofibo for, og forbrugerne har det umiddelbart på samme måde som os.

I hvert fald hædres Mofibo også på Trustpilot, hvor de i skrivende stund har scoret 4,6 ud af 5 stjerner baseret på næsten 1.500 anmeldelser.

Denne score betegner Trustpilot som ‘fremragende’.

Hvad roses Mofibo for?

Hvis man isolerer de mest positive anmeldelser, kan man se, at et af de punkter, der går igen blandt roserne, er Mofibos serviceniveau, som – ifølge de fleste forbrugere – er tårnhøjt. 

Derudover roses Mofibo af mange for servicens store og brede udvalg. 

Sidst, men ikke mindst knytter flere anmeldere rosende ord til appen, som de finder dejligt let at navigere rundt på.

Hvad kritiseres Mofibo for?

Selvom langt de fleste virker ovenud tilfredse med Mofibo på Trustpilot, er der dog også nogle få Trustpilot-brugere, som har haft en dårlig oplevelse med Mofibo.

Isoleres de negativt stemte anmeldelser, vil man se, at et af de kritikpunkter, som er gennemgående, vedrører, at det er for kringlet og besværligt at afmelde sig Mofibo.

Derudover er der en række, der kritiserer kundeserviceafdelingen for ikke at være til megen hjælp. Ligeledes er alle ikke fans af abonnement-strukturen på Mofibo. 

Opsummering

Mofibo er indiskutabelt en af de bedste lydbogsservices i Danmark. Mofibo leverer nemlig varen inden for langt de fleste parametre. Først og fremmest byder servicen på et enormt stort udvalg af bøger.

Derudover har Mofibo udviklet nogle rigtig gode apps, der gør, at man som forbruger hurtigt kan finde de bøger, som man søger. 

At Mofibo gør mange ting rigtigt, afspejles i deres karakter på Trustpilot, som i skrivende stund lyder på 4,6. Nogenlunde samme karakter hædres Mofibos apps med af både App Stores og Google Play Stores brugere.

Hvis du er på udkig efter en lydbogsservice, der byder på et enormt stort udvalg af bøger, og som leverer varen, når det kommer til brugervenlighed, så er Mofibo det perfekte valg.

Mofibo logo
4.4/5

4,4/5

Lige nu:

Gratis i 30 dage

Mofibo logo

Lige nu:

Gratis i 30 dage