Spring til indhold

Anmeldelse af
Saxo Premium Streaming

Saxo screenshot

Vores vurdering:

0
3.9/5
Udvalg
3/5
Brugervenlighed
4/5
Ry hos forbrugerne
4.5/5
Variation i udvalg
3.5/5
Pris
4/5

Adgang til +60.000 titler

30 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Grundig anmeldelse af
Saxo Premium Streaming

Saxo Premium Streaming er den store bogforhandler Saxos bud på en lydbogsservice, og med et abonnement til Saxo Premium Streaming får du adgang til mere end 60.000 forskellige e- og lydbøger.

Blandt de 60.000 titler finder du både danske og engelske bøger inden for både skøn- og faglitteratur. Derudover byder udvalget også på en lang række børnebøger.

Mere end bare streaming af bøger

Med et Saxo Premium Streaming-abonnement følger der en række yderligere fordele med end blot ubegrænset streaming-adgang til mere end 60.000 titler. 

Som abonnement vil du nemlig også få mulighed for at sælge dine egne brugte bøger eller købte andres brugte bøger via en dertil indrettet platform.

Derudover vil du med jævne mellemrum blive inviteret til bogarrangementer og forfattersamtaler.

Kort om Saxo

Som sagt er det Saxo, der står bag Saxo Premium Streaming, og vi gætter på, at du allerede kender en smule til Saxo, da dette er landets første og største internetboghandel.

Ovenstående særtræk bevirker blandt andet, at ingen andre internetboghandlere kan matche Saxos udvalg, der består af flere millioner danske og engelske titler.

Det allerførste kapitel af Saxos historie blev skrevet tilbage i 1961, hvor et ungt ægtepar slog dørene op til en boghandel på Østerbro. Via denne boghandel forbandt ægteparret læsere og bøger gennem flere årtier, indtil deres søn Jørgen Balle Olsen – tilbage i 2000 – overtog forretningen og udvidede denne med en internetboghandel, og siden da er Saxo bare vokset og vokset.

Bliv medlem med ganske få klik

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af Saxo Premium Streaming og få adgang til de mere end 60.000 forskellige titler, du finder på denne platform, kan vi glædeligt informere dig om, at du ikke skal afsætte meget tid til oprettelsen, som er både nem og smertefri. 

Allerførst skal du – hvis du ikke allerede har en profil på Saxo – oprette en sådan. For at gøre dette skal Saxo kende din mail, dit ønske til en adgangskode samt dit for- og efternavn.

Når du har udfyldt ovenstående informationer, føres du til en side, hvor du bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger. Dette sker, til trods for at du som ny bruger tildeles en gratis periode på hele 30 dage.

Netop fordi dine første 30 dage som Saxo Premium Streaming-medlem er gratis, kan det virke fjollet, at du skal indtaste dine kortoplysninger, men det er der faktisk to gode grunde til. 

Den ene er, at Saxo på den måde kan undgå, at du udnytter deres velvilje og blot opretter en ny profil, så snart dine 30 dages prøveperiode udløber. Du vil nemlig maksimalt kunne få 30 dages gratis prøveperiode pr. betalingskort, der tilknyttes en Saxo Premium Streaming-profil.

Den anden grund er, at Saxo jo er en forretning, og de håber og satser naturligvis på, at dem, for hvem Saxo Premium Streaming ikke måtte være et hit, glemmer at afmelde sig inden prøveperiodens udløb, så de om ikke andet kommer til at tjene en smule på disse.

Fordele

Yderst brugervenlig app

30 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Mulighed for en række yderligere medlemsfordele

Ulemper

Nogle af konkurrenterne byder på et endnu større udvalg

Priser og abonnementer

For dig, der er interesseret i at streame lydbøger, byder Saxo på to interessante abonnementer. Disse kaldes henholdsvis ‘Saxo Premium Streaming’ og ‘Saxo Premium’.

Begge abonnementsløsninger byder på følgende fordel:

  • Ubegrænset adgang til streaming af lydbøger i Saxos app. 

For ‘Saxo Premium Streaming’ gælder det, at der maksimalt kan være en bruger på appen ad gangen, mens du med et ‘Saxo Premium’-abonnement vil kunne benytte Saxos app af to enheder samtidigt.

En yderligere fordel for ‘Saxo Premium’-abonnenter er, at disse får adgang til en masse tilbud i Saxos shop, og at de slipper for at betale fragt, når de handler hos Saxo. 

Herunder følger en oversigt over priserne for de to abonnementstyper.

AbonnementPris pr. måned
Premium Streaming99 kroner
Premium119 kroner

Uanset om du vælger det dyre eller billige abonnement, vil dine første 30 dage være på husets regning.

Populær app

Uanset om du ejer en iPhone eller en Android-telefon, vil du kunne hente en Saxo-app i din appstore, og både i Google Play Store og Apples App Store har Saxos app scoret fine karakterer.

På nuværende tidspunkt har Saxos app scoret 3,9 ud af 5 stjerner hos Google Play Store, mens den gennemsnitlige karakter blandt App Stores brugere lyder på 4,4 ud af 5 stjerner.

Trustpilot emmer også af tilfredse brugere

Der findes desværre ikke en Trustpilot-side udelukkende for Saxo Premium Streaming-servicen. Derfor må vi nøjes med at berette om Trustpilot-siden for Saxo. 

Ulempen herved er, at mange af anmeldelserne omhandler Saxos boghandel og ikke deres streamingplatform, men sådan må det nu engang være, nu hvor Saxo ikke har oprettet en selvstændig Trustpilot-side for deres streaming-service.

I skrivende stund har Saxo fået mere end 66.000 Trustpilot-anmeldelser og præsteret en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket Trustpilot betegner som ‘fremragende’

Opsummering

Saxo Premium Streaming er – som bemærket – Saxos bud på en lydbogsservice, og langt hen ad vejen fortjener Saxo ros for produktet.

Blandt andet fortjener Saxo ros for at have udviklet nogle fine, brugervenlige apps samt for at prissætte deres streaming-service ganske fornuftigt. 

Hvis servicen skal have lidt kritik, så bliver det i forhold til udvalget, som ikke matcher de største af konkurrenterne på et kvantitativt plan.

I skrivende stund vil du som abonnent af Saxo Premium Streaming få adgang til mere end 60.000 forskelligt titler, mens du hos nogle af konkurrenterne får adgang til mere end 400.000 forskellige titler. 

Det kan dog sagtens være, at Saxo Premium Streamings udvalg rækker til dine behov, hvorfor vores anbefaling utvetydigt lyder: Giv hellere end gerne Saxo Premium Streaming en chance – særligt fordi dine første 30 dage er gratis. 

Saxo logo
3.9/5

3,9/5

Lige nu:

Gratis i 30 dage

Saxo logo

Lige nu:

Gratis i 30 dage