Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos Nextory

Få gratis prøveperiode hos Nextory

Nextory logo
3.9/5

Læs vores anmeldelse

Prøv Nextory gratis i 45 dage:

Hvis du endnu ikke har haft en bruger hos Nextory, kan du prøve tjenesten gratis i 45 dage uden at bekymre dig om nogen krav relateret til en bindingsperiode.

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side.

Få 45 dages gratis adgang til Nextory

Med sin fine brugerflade og sit store udvalg er Nextory blevet en af danskernes foretrukne lydbogsapps, og vi gætter på, at Nextory også vil begejstre dig, hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med servicen. 

Er du på jagt efter en god lydbogsapp, er der nærmest ingen undskyldning for ikke at give Nextory chancen. Slet ikke med tanke på, at Nextory lige nu tilbyder 45 dages gratis prøveperiode til alle nye kunder. 

For at få de 45 gratis dages prøveperiode er det eneste, du skal gøre, at oprette en profil hos Nextory og tilknytte et betalingskort, der ikke før har været i brug hos servicen. Gør du dette, vil du ikke blive opkrævet noget som helst for dine første 45 dage som medlem.

Du bør dog være opmærksom på, at du selv skal sørge for at afmelde dig inden din prøveperiodes udløb, hvis ikke du vil betale for Nextory. 

Servicen opererer nemlig med automatisk abonnementsfornyelse, så hvis du ikke aktivt foretager dig noget, bliver dit abonnement automatisk fornyet og fornyet, indtil du siger stop.

Hvordan får jeg gratis adgang til Nextory?

Det er voldsomt let at få gratis adgang til Nextory.

Det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at oprette dig på platformen efter at have klikket på et af vores links. 

I forbindelse med oprettelsen bliver du bedt om at indtaste kortoplysninger, og her er det et krav, at det kort, du tilknytter din konto, ikke før har været i brug på Nextory. Opfylder du dette krav, vil du helt automatisk få 45 dage gratis hos Nextory.

Er det kun nye medlemmer, der kan få gratis Nextory?

Som udgangspunkt ja. Nextory opererer nemlig med et system, der fungerer således: Der kan maksimalt opnås en gratis prøveperiode pr. tilknyttet betalingskort.

Dette betyder dog, at hvis du af en eller anden grund ejer flere betalingskort, vil du – ved at oprette flere brugere – kunne få flere gratis prøveperioder.

Ydermere kan vi heller ikke udelukke, at Nextory sommetider udsender rabatkoder og lignende målrettet eksisterende, loyale medlemmer, så også disse kan få lidt rabat og eventuelt en måned eller to gratis i ny og næ.