Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos BookBeat

Få gratis prøveperiode hos BookBeat

BookBeat logo
4.4/5

Læs vores anmeldelse

Prøv BookBeat
gratis i 45 dage:

Hvis du endnu ikke har haft en bruger hos BookBeat, kan du prøve tjenesten gratis i 45 dage uden at skulle spekulere på noget krav om bindingsperiode. 

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side.

45 dages gratis BookBeat

Lige nu tilbyder lydbogsappen BookBeat 45 dages gratis prøveperiode til alle nye brugere, hvilket vil sige, at du – hvis du aldrig før har været oprettet hos BookBeat – kan lytte lige så tosset til lydbøger, som du vil de næste 45 dage uden at betale så meget som en krone. 

Vær dog opmærksom på, at BookBeat beder om dine kortoplysninger, når du opretter dig. Dette gør BookBeat af to årsager.

Den ene er, at BookBeat opererer med automatisk abonnementsfornyelse, hvorfor det er din egen opgave at sørge for at afmelde dig, før de 45 dage er gået, sæt du ikke ønsker at bruge mere tid end din gratis prøveperiode hos BookBeat.

Den anden årsag er, at indsamling af kortoplysninger er en måde, hvorpå BookBeat kan sikre, at folk ikke misbruger deres fine prøveperiode-tilbud. Hos BookBeat vil man nemlig ikke kunne opnå mere end én gratis prøveperiode pr. betalingskort.

Hvordan får jeg gratis adgang til BookBeat?

Det er faktisk super simpelt! 

Opretter du dig hos BookBeat efter at have klikket på et af vores links, tildeles du automatisk en gratis prøveperiode på 30 dage. I hvert fald hvis du ikke før har været medlem af BookBeat.

Sagen er nemlig den, at tilbuddet kun gælder for nye medlemmer.

Er det vitterligt kun nye medlemmer, der kan få gratis BookBeat?

Som udgangspunkt ja. 

BookBeat opererer nemlig med et system, der fungerer således: Der kan maksimalt opnås en gratis prøveperiode pr. tilknyttet betalingskort.

Dette betyder dog, at hvis du af en eller anden grund ejer flere betalingskort, vil du – ved at oprette flere brugere – kunne få flere gratis prøveperioder.

Derudover vil vi ej heller udelukke, at det sommetider vil være muligt at opsnuse rabatkoder til BookBeat, som også gælder for eksisterende brugere.