Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos Saxo Premium Streaming

Få gratis prøveperiode hos Saxo Premium Streaming

Saxo logo
3.9/5

Læs vores anmeldelse

Prøv Saxo Premium Streaming gratis i 30 dage:

Hvis du endnu ikke har været medlem af Saxos fede lydbogsunivers, ligger der en gratis prøveperiode på 30 dage og venter på dig.

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

30 dages gratis adgang til Saxo Premium Streaming

En af Danmarks største spillere i e-boghandelsindustrien, Saxo, har udviklet en super fin lydbogsservice, der går under navnet Saxo Premium Streaming, og denne service kan du lige nu få adgang til i 30 dage uden at betale så meget som en krone. 

Det eneste, du skal gøre, er at klikke på et af vores links og efterfølgende oprette dig som anvist på den side, du lander på.

Når du opretter en profil hos Saxo Premium Streaming, vil du blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger, hvilket kan virke fjollet, når nu de første 30 dage er gratis, men faktisk er der to gode grunde til, at Saxos procedure er, som den er.

Den ene grund er, at det er en måde, hvorpå Saxo kan sikre, at folk udnytter deres velvilje og fine tilbud om en gratis prøveperiode på 30 dage. Sagen er nemlig den, at du maksimalt kan opnå en prøveperiode pr. betalingskort. Derfor bevirker Saxos tilgang, at du ikke bare kan oprette en ny profil og starte forfra, når dine første 30 dage er gået.

Den anden grund er, at Saxo jo i bund og grund er en forretning, og de håber naturligvis, at nye brugere “glemmer” at afmelde sig inden de 30 dages udløb, så Saxo med god samvittighed kan forny medlemskaberne og opkræve penge.

Hvordan får jeg gratis adgang til Saxo Premium Streaming?

De 30 dages gratis prøveperiode tildeles du helt automatisk, hvis du opretter en konto efter at have klikket på et af vores links. 

Vær dog opmærksom på, at det er et krav, at du tilføjer et betalingskort, der ikke før har været i brug hos Saxo Premium Streaming. 

Ydermere skal du være opmærksom på, at Saxo Premium Streaming opererer med automatisk abonnementsfornyelse, hvorfor du skal sørge for at afmelde dig, inden de 30 dages prøveperiode er gået – i hvert hvis du ønsker en 100 % gratis omgang. 

Er det kun nye medlemmer, der kan få gratis Saxo Premium Streaming?

Som udgangspunkt ja. Saxo Premium opererer nemlig med et system, der fungerer således: Der kan maksimalt opnås en gratis prøveperiode pr. tilknyttet betalingskort.

Dette betyder dog, at hvis du af en eller anden grund ejer flere betalingskort, vil du – ved at oprette flere brugere og tilknytte forskellige betalingskort til disse – kunne få flere gratis prøveperioder. 

At oprette flere forskellige brugere med forskellige betalingskort balancerer dog på, hvad der er etisk forsvarligt, og vi kunne også godt forestille os, at den tilgang reelt strider imod Saxos officielle retningslinjer, så det er ikke ligefrem noget, vi anbefaler dig at gøre.