Spring til indhold

Anmeldelse af
Podimo (som lydbogsapp)

Podimo screenshot

Vores vurdering:

0
3.8/5
Udvalg
2/5
Brugervenlighed
5/5
Ry hos forbrugerne
4/5
Variation i udvalg
3/5
Pris
5/5

Adgang til +1.000 titler

30 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Grundig anmeldelse af Podimo

Podimo 300x150

Podimo blev lanceret i 2019, og i begyndelsen var Podimo udelukkende en platform, der faciliterede podcast-lytning.

I dag Podimo dog meget mere end det, hvilket da også er forklaringen på, hvorfor Podimo optræder på vores oversigt over de bedste lydbogsapps.

Adgang til lydbøger er nemlig et af de ben, som Podimo står på i dag. Foruden dette ben har Podimo fastholdt sit fokus på podcast, hvorfor du med et Podimo-medlemskab ikke blot får adgang til tusindvis af lydbøger, men også en masse eksklusive podcasts, såsom Mads & A-holdet, Her Går Det Godt og Klovn Podcast.

Selvom Podimo endnu må siges at være en ung platform, kan man på ingen måde sige, at Podimo stadigvæk er lille. 

Allerede kort efter fødslen fik Podimo nemlig hidsigt vokseværk, hvilket førte til, at Podimo lykkedes med at nå mere end 200.000 abonnenter, allerede inden servicen fyldte tre år.

Hvis du beslutter dig for at give Podimo chancen og dermed hjælper platformen med at øge sit antal af medlemmer endnu mere, får du følgende i bytte:

  • Adgang til eksklusive podcast
  • Adgang til +1000 lydbøger.

Tilmeld dig på få minutter

Du skal ikke investere mange sekunder for at få lov at smage på Podimos eksklusive univers. 

Tilmelding til Podimo består nemlig blot af to yderst simple trin. 

I første trin bedes du indtaste oplysninger om dit navn, din e-mail samt dit ønskede kodeord, mens du i andet trin skal indtaste dine kortoplysninger.

Som du måske bemærker, byder Podimo nye brugere velkommen med en gratis prøveperiode, og derfor synes du måske, at det virker lidt fjollet, at du bliver bedt om at indtaste kortoplysninger, når du opretter dig, men det er der faktisk to gode grunde til.

Den ene er, at denne fremgangsmåde bevirker, at Podimo undgår at blive udnyttet af folk, der vælger at oprette en ny profil, hver gang deres prøveperiode er overstået. Dette kan nemlig ikke lade sig gøre hos Podimo, da man makimalt kan opnå en prøveperiode pr. betalingskort, man tilknytter til en Podimo-bruger.

Derudover vælger Podimo fremgangsmåden, fordi Podimo jo, når alt kommer til alt, er en forretning, og Podimo håber naturligvis på, at de medlemmer, som ikke blæses bagover af Podimos service, glemmer at afmelde sig inden prøveperiodens udløb, så Podimo kan tjene penge på disse brugere, indtil de kommer i tanker om deres medlemskab, de ikke får brugt.

Fordele

Skarp pris

Lydbogsunivers i vækst

Du får også adgang til en masse eklusive podcasts

Gratis prøveperiode

Ingen binding

Ulemper

Begrænset lydbogsudvalg i forhold til mange konkurrenter

Mellemfornøjet stemning blandt Trustpilot-brugerne

Hvad koster et abonnement?

Modsat flere af konkurrenterne opererer Podimo blot med to abonnementsløsninger. Den billigste løsning koster 79 kroner pr. måned, mens den dyreste koster 109 kroner pr. måned. 

Med den billigste løsning vil du kunne lytte ubegrænset til podcasts, men blot tyve timer til lydbøger hver måned, mens du med den dyreste løsning vil kunne lytte så meget til både podcasts og lydbøger, som du vil.

Fint univers til de små

Podimo byder – ikke så overraskende – på en masse spændende lydbøger samt podcasts til den voksne målgruppe, men faktisk er det ikke nødvendigt at have passeret konfirmationsalderen for at få glæde af Podimos indhold.

Podimo har nemlig kreeret en rigtig fin sektion til de små, hvor de har samlet spændende børnebøger og podcasts henvendt til de 3-10-årige.

Brugervenlige apps til både Apple- og Android-enheder

Podimo har udviklet fine apps til både Apple- og Android-enheder, som kan hentes kvit og frit i henholdsvis App Store og Google Play Store. 

Uanset om du henter appen til en Apple- eller Android-enhed, kan du forvente en app i den brugervenlige kategori. Det er nemlig meget let at navigere rundt i Podimos apps. 

Podimos apps har da også begejstret rigtig mange brugere, hvilket blandt andet kommer til udtryk i App Store, hvor appen i skrivende stund har opnået en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. 

Helt så fornem er scoren ikke på Trustpilot

Ligesom Podimo er ganske vellidt hos App Store og Google Play Store, er der også en del ros af tjenesten at finde hos Trustpilot.

I skrivende stund har Podimo nemlig formået en score på 3,8 ud af 5 stjerner hos Trustpilot. En score, der baserer sig på 1.049 vurderinger. 

Podimo trustpilot

Af de 1.049 Trustpilot-brugere, der har anmeldt Podimo, har 50 % kvitteret med 5 stjerner, mens 23 % har kvitteret med 1 stjerne.

Hvad roses Podimo for?

Isolerer man de mest positive anmeldelser, vil man se, at Podimo ofte roses for deres app, deres kundeservice-afdeling, deres udvalg af podcasts samt deres univers til børn.

Hvad kritiseres Podimo for?

Isolerer man i stedet de negative anmeldelser, vil man opleve, at nogle af de kritikpunkter, der går igen, er, at flere forbrugere har oplevet at få trukket penge efter, at de har afmeldt sig appen, at nogle har haft svært ved at trænge igennem til kundeservice, at appen ikke samarbejder med Sonos-højttalere, og at noget funktionalitet i appen til tider driller.  

Opsummering

Podimo er først og fremmest en podcast-app. Med et medlemskab til Podimo får du derfor ikke blot adgang til en række spændende lydbøger, men også en masse eksklusive podcasts.

Netop fordi Podimo primært er en podcast-app, kan Podimo da heller ikke helt hamle op med lydbogsapp-konkurrenterne, når det kommer til størrelsen på bogudvalget. 

Til gengæld er Podimo mere end konkurrencedygtige, når det kommer til prisen. Ingen af lydbogsapp-konkurrenterne kan nemlig matche den sats, som Podimo kører med.

For at tilgå Podimos lydbøger og podcast er det letteste at benytte en app til din smartphone. Denne app skal have ros for at levere varen, når det kommer til brugervenlighed.

Hvis du er en læsehest udover det sædvanlige, der sætter pris på et enormt udvalg af bøger, så er Podimo formentlig ikke det perfekte match for dig.

Holder du derimod af at veksle mellem at lytte til lydbøger og podcasts, så er Podimo et oplagt valg for dig. 

Ingen anden service byder nemlig på et større podcast-udvalg, end Podimo gør, og Podimo har været så generøse at krydre dette udvalg med adgang til +1000 spændende bogtitler.

Podimo logo
3.8/5

3,8/5

Lige nu:

Gratis i 30 dage

Podimo logo

Lige nu:

Gratis i 30 dage