Spring til indhold

Anmeldelse af
Nextory

Nextory screenshot

Vores vurdering:

0
3.9/5
Udvalg
4/5
Brugervenlighed
4/5
Ry hos forbrugerne
3.5/5
Variation i udvalg
4/5
Pris
4/5

Adgang til +300.000 titler

45 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Grundig anmeldelse af Nextory

Virksomheden, der ejer Nextory, er den store virksomhed Frescano Group AB, som også ejer Vår Bazaar og Svenska Julförlaget, og man mærker da også på en række områder, at det ikke er nybegyndere, som står bag Nextory. 

Folkene bag denne service har nemlig gjort en hulens masse rigtigt, og det er fedt!

Hvis du aldrig har hørt om Nextory, kan vi fortælle, at Nextory er en lydbogs- og e-bogsservice, som i skrivende stund byder på et digitalt bibliotek bestående af mere end 300.000 bøger, og for et beskedent månedligt beløb vil du kunne få adgang til alle disse 300.000 bøger og læse samt lytte lige så tosset, du har lyst til.

Kom i gang på få minutter

Det tager ikke meget mere end et minut at oprette en profil hos Nextory. 

Oprettelsesprocessen består i alt af tre trin. I trin et skal du blandt andet informere om, hvilket abonnement du ønsker, og hvor mange enheder du påtænker at bruge dit Nextory-abonnement på.

I trin to skal du indtaste din e-mail samt det password, du ønsker på Nextory, mens du i trin tre bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger.

Trin 2 - Nextory

Som du måske allerede er klar over, tilbyder Nextory en gratis prøveperiode på 45 dage, og hvis du afmelder dig inden disse 45 dage er gået, trækker Nextory ingen penge fra din konto. 

Undlader du at afmelde dig, vil du blive opkrævet et beløb hver måned, indtil du afmelder dig, da Nextory er en abonnementsservice. 

Sjove funktioner

Nextorys brugerflade byder på en række sjove funktioner, som du ikke nødvendigvis finder hos konkurrenterne. 

Mest interessant i den forbindelse er i vores øjne funktionen, der kaldes ‘bogudfordringen’.

Via denne funktion kan du opsætte mål for dig selv angående, hvor mange bøger du ønsker at læse/høre hver måned, og du kan bede om at få en eller flere påmindelse(r), så du hver måned når dine mål. 

Hvis du har lyst, kan du dele dine bogudfordringer med andre, og hvis du gør det, vil du stensikkert erfare, at der hurtigt går konkurrence i, hvem i dit netværk der kan nå at læse mest på en måned. 

Fordele

Adgang til +300.000 titler

Ganske brugervenlig app

45 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Byder på en række sjove funktioner

Ulemper

Kun 30 timers lytteadgang med det billigste abonnement 

Nogle af konkurrenterne har et bedre ry på Trustpilot

Hvad koster et abonnement?

På nuværende tidspunkt tilbyder Nextory tre forskellige abonnementsløsninger – nemlig ‘sølv’, ‘guld’ og ‘familie’. 

Et sølv-abonnement er det billigste, og med et sådant vil du kunne lytte til lydbøger i 30 timer om måneden.

Ydermere er det værd at bemærke, at et sølv-abonnement maksimalt tillader én person ad gangen at benytte Nextory. Dette gør sig også gældende for et ‘guld’-abonnement, der dog adskiller sig ved at byde på ubegrænset adgang til Nextorys univers.

Med et familie-abonnement vil du også få ubegrænset adgang til alle lydbøger i Nextorys univers. Ydermere tillader denne type abonnement, at 2-4 personer anvender appen samtidigt. 

Herunder følger en prisoversigt for de tre abonnementstyper.

 

AbonnementPris pr. måned
Sølv99 kroner
Guld129 kroner
Familie159-219 kroner

Hvis du aldrig har haft en profil hos Nextory, skal du dog ikke bekymre dig om abonnement-satser de første 45 dage efter din tilmelding. 

Alle nye brugere tilbydes nemlig – som bemærket tidligere – en gratis prøveperiode på 45 dage.

Stort og varieret udvalg

Med +300.000 titler i sit digitale bibliotek er Nextory en af de største danske lydbogsservices målt på antallet af titler. 

Nextorys store udvalg er i øvrigt ikke blot rigtig stort; det er også dejligt forskelligartet, hvorfor Nextory byder på bøger for enhver smag. 

Herunder ser du et lille udsnit af de kategorier, som Nextory tilbyder en hulens masse spændende bøger indenfor. Forhåbentlig illustrerer dette lille udsnit mangfoldigheden i tjenestens store bogudvalg.

Populære apps

Uanset om du sværger til Apples produkter, eller du tilhører Team Android, så vil du kunne få glæde af Nextory. 

Tjenesten har nemlig udviklet apps til både Google Play Store og App Store, og begge apps klarer sig ganske fortrinligt blandt brugerne. 

I App Store har Nextorys app nemlig scoret hele 4,6 ud af 5 stjerner, mens appen i Google Play Store har scoret 3,4 ud af 5 stjerner.

Nextory - Google Play Store

Mellemfornøjet stemning på Trustpilot

I skrivende stund har 228 Trustpilot-brugere anmeldt Nextory, hvilket har resulteret i en gennemsnitlig karakter, der lyder på 3,2 ud af 5 stjerner. 

51 % af de 228 Trustpilot-brugere har kvitteret med 5 ud af 5 stjerner, mens 27 % har udtrykt deres utilfredshed med Nextory ved at give tjenesten 1 stjerne. 

Hvad roses Nextory for?

Hvis man isolerer de mest positive anmeldelser, vil man se, at den ros, der er særligt gennemgående, vedrører Nextorys store udvalg, at algoritmen kommer med gode bogforslag, og at appen er dejligt overskuelig at navigere rundt i.

Hvad kritiseres Nextory for?

Isolerer man derimod de negativt stemte anmeldelser, ser man, at de kritikpunkter, der er gennemgående, vedrører, at det er unødigt besværligt at afmelde sig tjenesten, og at Nextory har samarbejdet med en influencer ved navn Louise Madsen, som åbenbart mobber og chikanerer andre på nettet.

Opsummering

Nextory bør roses for sit store og mangfoldige udvalg af bøger. Derudover bør folkene bag Nextory blive rost for at have udviklet en rigtig fin app med en række sjove funktioner, der kan forøge forbrugerens læselyst. 

Prismæssigt ligger Nextory i et mellemleje i forhold til konkurrenterne. Der findes nemlig både billigere og dyrere alternativer. 

Hvis man kigger på Trustpilot, får Nextory en del ros for sit fine udvalg og sin app. Selvom 51 % af Nextorys samlede mængde Trustpilot-anmeldelser er 5-stjernede, scorer tjenesten samlet set blot 3,2 stjerner, hvilket skyldes en del 1-stjernede anmeldelser, der tager afsæt i et uheldigt valg af samarbejdspartner. Med andre ord er det faktisk sjældent, at Nextorys service kritiseres blandt kritikerne på Trustpilot.

Hvis du synes, at Nextory lyder som lydbogsappen for dig, så er det altså bare med at få oprettet en profil! 

Nextory er nemlig gavmilde og tilbyder i skrivende stund alle nye brugere en gratis prøveperiode på 30 dage.

Nextory logo
3.9/5

3,9/5

Lige nu:

Gratis i 45 dage

Nextory logo

Lige nu:

Gratis i 45 dage