Spring til indhold

Anmeldelse af
BookBeat

BookBeat screenshot

Vores vurdering:

0
4.3/5
Udvalg
5/5
Brugervenlighed
5/5
Ry hos forbrugerne
4/5
Variation i udvalg
4/5
Pris
4/5

Adgang til +800.000 titler

45 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links

Grundig anmeldelse af BookBeat

BookBeat er en lydbogsservice, der kom til verdenen i 2015. Forælderen til BookBeat er Bonnier Books, som er en af Europas førende forlagsvirksomheder. 

Med BookBeat giver Bonnier Books forbrugerne mulighed for at have et helt statsbibliotek i lommen. Bliver du medlem af BookBeat, vil du nemlig – enten via en tablet, en computer eller en smartphone – opnå adgang til mere end 800.000 lydbøger samt e-bøger.

Uanset om du sværger til Apples produkter eller ejer en Android-enhed, vil du kunne få glæde af BookBeats overdådige bogunivers. Deres findes nemlig en BookBeat-app i både App Store samt Google Play Store.

Let at komme i gang

Som du sikkert bed mærke i, hædrede vi længere op BookBeat for at levere varen, når det kommer til brugervenlighed, og den høje grad af brugervenlighed mærkes allerede, når du skal tilmelde dig servicen. Denne proces består nemlig af følgende tre simple step:

Mulighed for at lytte offline

Som udgangspunkt skal du have internetadgang for at få glæde af dit BookBeat-abonnement, men faktisk kan du også få glæde af abonnementet i perioder uden internet, hvis du er en dygtig planlægger. 

Med et abonnement har du nemlig mulighed for at downloade en række lydbøger, og downloadede lydbøger vil du kunne lytte til uden internetadgang.

Fordele

Adgang til +800.000 titler

Yderst brugervenlig app

45 dages gratis prøveperiode

Ingen binding

Mulighed for at downloade lydbøger

Ulemper

Nogle få brokker sig på Trustpilot udfordringer med at afmelde sig servicen

Grænser for hvor mange timer du kan lytte med de billigste abonnementer

Hvad koster et abonnement?

BookBeat kører i skrivende stund med en model, hvor forbrugeren har mulighed for at vælge imellem tre forskellige abonnementspakker – nemlig basis-pakken, standard-pakken og premium-pakken. Den afgørende forskel mellem disse pakker er, hvor mange timer du får lov at lytte til lydbøger pr. måned.

Med basis-pakken kan du lytte op til 20 timer pr. måned, med standard-pakken op til 50 timer, og med premium-pakken er det nærmest, til dine ører falder af, da du med denne pakke kan lytte 100 timer hver måned. 

Herunder følger en tabel over de aktuelle abonnementstakster:

Abonnement Pris pr. måned
Basic 59 kroner
Standard 99 kroner
Premium 129 kroner

Det er naturligvis forskelligt fra bog til bog, hvor lang tid en oplæsning tager, men det er ikke atypisk, at en lydbog varer mere end ti timer, hvilket er værd at have i mente, når du vælger abonnement. 

I første omgang skal du dog ikke bekymre dig om månedlige udgifter til BookBeat, da de tilbyder 45 dages gratis prøveperiode uden binding.

Kæmpestort udvalg

Når det kommer til udvalg af bøger, giver BookBeat mange af konkurrenterne baghjul. Det er nemlig de færreste lydbogsapps, der formår at give deres medlemmer adgang til mere end 800.000 forskellige titler, som BookBeat gør.

BookBeat favner også dejligt bredt, hvad angår kategorier, hvorfor vi godt tør hævde, at der hos BookBeat er noget for enhver smag. 

Herunder følger – med henblik på at give dig et indtryk af, hvor mangfoldigt et udvalg BookBeat byder på – et mindre udsnit af en række kategorier, hvor indenfor BookBeat byder på et stort antal spændende lydbøger.

Brugervenligheden er i top

Uanset om du tilgår BookBeat via en computer, eller du bruger BookBeats app, så er brugervenlighed helt i top, hvilket da også kommer til udtryk i anmeldelserne af appen, der i skrivende stund i gennemsnit ligger på omkring 4,5 stjerner ud af 5 hos både Google Play Store og App Store.

Hos Lydbølgen.dk tilslutter vi os gerne koret af positive røster omkring brugervenligheden og vil blandt andet gerne rose layoutet på diverse kategorisider, hvor der er fine sorteringsmuligheder, og hvor det er let at danne sig et overblik over udvalget. 

Tilmed synes vi, at det er rigtig rart, at en bogs gennemsnitlige bedømmelse fremgår tydeligt, så man kan få et indtryk af, hvilke bøger der har begejstret de andre brugere.

Herudover vil vi egentlig bare rose folkene bag BookBeat for at have udviklet en brugerflade, der er helt igennem overskuelig og intuitiv at navigere rundt på. Super godt gået!

Brugerne på Trustpilot er ikke ellevilde

Mens BookBeat skulle iføres korkbælte og badevinger for at holde sig oven vande i forhold til de bølger af ros, der skyllede ind på Google App Store og App Store, forholder det sig lidt anderledes på Trustpilot, hvor den generelle stemning mellem forbrugerne, der har anmeldt BookBeat, må siges at være mellemfornøjet. 

Den samlede score her lyder nemlig – i skrivende stund – på 2,9, hvilket Trustpilot betegner som ‘middel’.

I skrivende stund har 34 % af de forbrugere, der anmeldt BookBeat på Trustpilot, kvitteret med fem stjerner, mens hele 50 % kun har givet BookBeat én stjerne.

Værd at bemærke i den sammenhæng er det dog, at der i skrivende stund blot er 12 personer, som har anmeldt BookBeat.

Hvad roses BookBeat for?

Hvis man isolerer de mest positive anmeldelser, kan man se, at den ros, der går igen, omhandler prisniveauet, det store udvalg, og at appen er utroligt let at navigere rundt på.

Hvad kritiseres BookBeat for?

Isolerer man derimod de negative anmeldelser, vil man opleve, at de kritikpunkter, der gentages af flest negativt stemte forbrugere, vedrører udfordringer med at afmelde sig servicen, og at kundeservice-folkene er tunge at danse med.

Tilmed er der en række forbrugere, der kritiserer basis-pakken for at være for tynd, da man – som vi også bemærkede – ikke kan nå at lytte til mange bøger på 20 timer. 

Opsummering

BookBeat er en lydbogsapp, der leverer stort set over hele linjen. Brugervenligheden er i top, udvalget stort og mangfoldigt, og prisen er nogenlunde fornuftig. 

Værd at bemærke i forhold til prisen er det dog, at basis-pakken kun byder på 20 timers lytning hver måned, hvilket vil være i underkanten for de fleste litteraturglade mennesker. 

Hos Lydbølgen.dk scorer BookBeat 4,4 ud af 5 stjerner, og vi er langt fra de eneste, der er begejstrede. Både i Google Play Store og i App Store hædres BookBeats app nemlig med voldsomt fine anmeldelser.

Helt så positivt ser det desværre ikke ud på Trustpilot, hvor BookBeats nuværende score kategoriseres som ‘middel’. Mængden af anmeldelser på dette medie er dog ret så begrænsede, hvorfor man nok skal være varsom med at konkludere alt for meget på baggrund af Trustpilot-scoren.

BookBeat logo
4.4/5

4,4/5

Lige nu:

Gratis i 45 dage

BookBeat logo

Lige nu:

Gratis i 45 dage