Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos Bookmate

Få gratis prøveperiode hos Bookmate

4.4/5

Læs vores anmeldelse

Prøv Bookmate gratis i 30 dage:

Via bogforhandleren Plusbog kan du få 30 dages gratis adgang til lydbogsappen Bookmate, såfremt du ikke før har været oprettet på denne service. 

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side.

Få 30 dages gratis Bookmate

Hvis du ikke før har været medlem af lydbogsappen Bookmate, har du nu chancen for at få en gratis prøveperiode på hele 30 dage via Plusbog. 
 
Hvis du ønsker dig de 30 gratis dages medlemskab, er det eneste, du skal gøre, at klikke på et af vores links og derefter oprette dig som anvist på den side, du lander på.
 
Når du opretter dig, bliver du bedt om at indtaste dine kortoplysninger, hvilket skyldes to ting.
 
Først og fremmest er det Bookmates måde, hvorpå de kan sikre, at der ikke bliver drevet rovdrift på deres fornemme tilbud til nye medlemmer om en gratis prøveperiode. Systemet fungerer nemlig således, at der maksimalt kan opnås en gratis prøveperiode pr. betalingskort.
 
Derudover skyldes det, at Bookmate opererer med automatisk abonnementsfornyelse, hvilket betyder, at du selv skal sørge for at opsige dit abonnement inden de 30 dages prøveperiode udløber, hvis du ønsker en 100 % gratis omgang hos Bookmate.

Hvordan får jeg gratis adgang til Bookmate?

For at få 30 dages gratis adgang til Bookmate er det eneste, du skal gøre, at oprette dig hos tjenesten efter at have klikket på et af vores links.

Tilbuddet gælder kun nye kunder, så hvis du før har været medlem, kan du desværre ikke få den gratis prøveperiode. Ikke hvis du kun har et betalingskort i hvert fald. 

Der kan nemlig være et smuthul relateret hertil… 

Har du flere betalingskort, vil du kunne få de 30 dages gratis prøveperiode ved at oprette en ny profil og tilknytte et betalingskort, der ikke før har været i spil hos Bookmate.

Denne tilgang balancerer dog på, hvad der er etisk ansvarligt, og det skulle da heller ikke undre os, hvis tilgangen strider imod Bookmates generelle retningslinjer.