Spring til indhold

Anmeldelse af
Plusbog Streaming

Plusbog screenshot

Vores vurdering:

0
3.8/5
Udvalg
2.5/5
Brugervenlighed
4/5
Ry hos forbrugerne
4.5/5
Variation i udvalg
4/5
Pris
4/5

Adgang til +50.000 titler

Pøv 30 dage for 1 kr.

60 dages binding

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links

Grundig anmeldelse af
Plusbog Streaming

plusbog logo

Måske kender du allerede til Plusbog. Chancen for dette er i hvert fald relativt stor, da Plusbog er en af Danmarks største online-forhandlere af bogartikler.

Men faktisk er Plusbog meget mere end det; Plusbog byder nemlig ydermere på et medlemsunivers, hvor medlemmer blandt andet får følgende fordele:

  • Stærke priser på bøger
  • Mulighed for at forudbestille bøger længe inden udgivelse
  • En gratis e-bog hver måned
  • Fri fragt. 

Hos Plusbog er der forskellige grader af medlemskaber, og hvis du vælger at tilmelde dig det medlemskab, der hedder ‘Plusbog Streaming’ får du – foruden alle de medlemsfordele vi nævnte ovenfor – ubegrænset adgang til tusindvis af e- samt lydbøger.

Adgang til Bookmate

‘Plusbog Streaming’ og ‘Bookmate’ refererer på mange måder til det samme, men de to begreber har det med at forvirre folk, hvorfor vi lige tænkte et opklarende afsnit ville være på sin plads.

‘Plusbog Streaming’ er navnet på det abonnement, du kan tegne hos Plusbog, sæt du ønsker adgang til deres lydbogsunivers, mens ‘Bookmate’ blandt andet er navnet på den app, du skal hente for at få glæde af dit ‘Plusbog Streaming’-abonnement. Med andre ord følger der altså adgang til ‘Bookmate’ med i et ‘Plusbog Streaming’-abonnement.

Nemt og hurtigt at blive medlem

Hvis du synes, at et ‘Plusbog Streaming’-abonnement lyder tillokkende, kan vi glæde dig med, at du ikke skal afsætte en halv dag for at blive en del af klubben. 

Faktisk tager det ikke meget mere end et par minutter at opnå et medlemskab. Det kræver nemlig blot, at du gennemgår fire simple trin. 

I det første trin, oplysninger, skal du indtaste dit navn, din adresse og så videre, mens du i andet trin skal indtaste leveringsoplysninger. 

Det kan virke fjollet, at man skal indtaste så mange oplysninger, når den vare, man ønsker leveret, bliver leveret digitalt, men her er det vigtigt at huske på, at du med et ‘Plusbog Streaming’-abonnement ikke blot får adgang til ‘Bookmate’, men også bliver tildelt alle de andre fordele, vi tidligere nævnte. En af disse fordele er rabat på fysiske bøger hos Plusbog. 

Hvis du vælger at gøre brug af denne fordel, er det meget smart, at du via din Plusbog-profil allerede har indtastet din adresse og lignende, så du ikke skal gøre igennem denne proces, hver gang du handler. 

Fordele

Ingen binding

Mange andre fordele

Fornuftig pris

Ubegrænset streaming

Kan bruges af op til tre enheder

Ulemper

Ikke lige så stort bogudvalg som flere af konkurrenterne 

Plusbog har fokus på meget andet end at kreere verdens bedste lydbogsunivers, hvilket kan forstyrre dette fokus

Hvad koster et abonnement?

Mange af lydbogsapp-konkurrenterne opererer markant anderledes end ‘Plusbog Streaming’, når det kommer til abonnementsmodeller. 

Langt de fleste lydbogsservices tilbyder nemlig forskellige abonnementstyper, men sådan er det ikke hos ‘Plusbog Streaming’. Her er der kun et abonnement, og dette koster 129 kroner pr. måned. 

Dejligt simpelt og til at forstå.

Med dette abonnement får du følgende fordele:

  • Fri streaming af lydbøger i ‘Bookmate’
  • Fri adgang til e-bøger i ‘Bookmate’
  • Mulighed for at spare en masse penge ved køb af fysiske artikler hos Plusbog
  • Fri fragt på dine ordrer, hvis disse overstiger 250 kroner.

Populær app

Som bemærket giver et ‘Plusbog Streaming’-medlemskab adgang til appen ‘Bookmate’, hvor du vil kunne finde mere end 50.000 forskellige bogtitler. 

Uanset om du ejer en iPhone eller en Android-telefon, vil du kunne hente ‘Bookmate’-appen til din enhed.

Både i App Store og i Google Play Store roses appen til skyerne af brugerne. I skrivende stund har appen i gennemsnit scoret 4,5 ud af 5 stjerner i App Store, mens den i Google Play Store har opnået en score på 4 ud af 5 stjerner. 

De fine karakterer indikerer i høj grad, at appen er dejligt funktionel og brugervenlig.

Helt så god stemning er der ikke på Trustpilot

Hvis man isoleret set kigger på Plusbogs Trustpilot, ser alting meget godt ud. I skrivende stund har Plusbog nemlig præsteret en samlet Trustpilot-score på 4,6 ud af stjerner. 

Som bemærket er Plusbog dog mange andre ting end ‘Plusbog Streaming’, og derfor giver det for dig, der er interesseret i netop ‘Plusbog Streaming’ nok mest mening at kigge på ‘Bookmates’ Trustpilot, da ‘Bookmate’ er kerneservicen i ‘Plusbog Streaming’.

Desværre klarer ‘Bookmate’ sig langt fra lige så godt, som Plusbog gør. I skrivende stund har ‘Bookmate’ nemlig blot opnået en karakter på 2,1 ud af 5 stjerner baseret på 208 anmeldelser.

Blot 12 % af disse 208 anmeldere har kvitteret med 5 stjerner, mens 57 % har kvitteret med blot 1 stjerne.

Hvad roses ‘Bookmate’ for?

Isolerer man de mest positive anmeldelser, vil man se, at ‘Bookmate’ ofte roses for et fint udvalg, en fin brugerflade og en vaks supportafdeling.

Hvad kritiseres ‘Bookmate’ for?

Isolerer man i stedet de negative anmeldelser, vil man erfare, at kritikpunkterne blandt andet beskæftiger sig med, at appen driller. Faktisk hævder nogle ligefrem, at appen – fra den ene dage til den anden – stoppede med at fungere.

Derudover brokker flere sig over, at basale funktioner i appen ikke fungerer efter hensigten.

Opsummering

‘Plusbog Streaming’ er ikke noget tosset valg som lydbogsservice for dig, der også køber fysiske bøger i ny og næ. 

Med dette abonnement får du nemlig ikke blot adgang til tusindvis af e- og lydbøger; du får også en række andre fordele, heriblandt rabat ved køb af fysiske artikler hos Plusbog.

Udvalget hos ‘Plusbog Streaming’/’Bookmate’ er hæderligt, men må alligevel se sig underlegent i forhold til hos nogle af konkurrenterne.

Til gengæld er satsen på 99 kroner pr. måned relativt fornuftig, fordi den indebærer, at du kan lytte til lydbøger i lige så mange timer, du ønsker. 

Hos både App Store og Google Play Store får ‘Bookmate’-appen en masse ros, mens stemningen desværre ikke er helt lige så god på Trustpilot, hvor appen af nogle beskyldes for at stoppe med at fungere fra den ene dag til den anden. 

I den forbindelse kan man dog glæde sig ved, at kundeserviceafdelingen får en del ros, hvorfor vi tror på, at du vil få løst eventuelle udfordringer med ‘Bookmate’-appen, sæt du skulle løbe ind i sådanne.

Plusbog logo
3.8/5

3,8/5

Lige nu:

1 kr. for 30 dage

Plusbog logo

Lige nu:

1 kr. for 30 dage