Spring til indhold

“Tinder Greatest”:

Med Tinder Greatest har Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn lavet en podcast, der får sat lattermusklerne i gang, når der bliver læst højt af lytternes tilsendte vanvittige Tinder-fortællinger, leveret uden filter. Nanna og Josephine er heller ikke blege for at dele ud af egne erfaringer. Den er cringe, utrolig underholdende og umuligt ikke at lade sig rive med.

4/5

4

/5 stjerner

Tilgængelig hos: Podimo

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links.

Er du på Tinder, og har du måske haft nogle mærkværdige oplevelser? Eller har du bare brug for at få et godt grin over andres Tinder-oplevelser. Måske lade dig prise over, at du ikke bliver udsat for slemme og cringe oplevelser? Ja, så er podcasten – Tinder Greatest – helt sikkert noget for dig.

Men advarsel! Hvis du hører den i toget, skal du være god til at holde dit grin tilbage. Og så skal du være forberedt på at blive øm i lattermusklerne.

Tinder Greatest er en række særudsendelser lavet af Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn, som er kvinderne bag den populære podcast Fries Before Guys. De byder dig oftest velkommen med en lille sang, hvor de synger ”Tinder Greatest” til melodien af Flintstones.

Konceptet bag podcasten er simpelt, Nanna og Josephine får tilsendt Tinder-historier fra deres trofaste lyttere. De læser dem livligt op for hinanden og vender historierne nøje og detaljeret, mens de med få, meget korte mellemrum bryder ud i højlydte grin. Nogle gange er det nærmest umuligt for dem at læse fortællingerne højt, fordi de simpelthen ikke kan holde masken.

Det er svært ikke at lade sig rive med, da deres kemi er umådelig god, og de kender hinanden så godt. Det kan nærmest føles som om, at du er veninder med Nanna og Josephine, da du kommer helt tæt på dem. For de er bundærlige, udleverer sig selv og gør det helt uden filter. Det er autentisk og troværdigt, når de begge fortæller om egne historier og oplevelser med Tinder og mænd. Og som fast lytter af Fries Before Guys, synes jeg altid, at de er hyggeligt og trygt selskab.

Afsnittene er nemme at gå til, da de kan lyttes uafhængigt af hinanden. Du kan altså swipe til højre og venstre, vælge og vrage efter smag, og så varer hvert afsnit ikke mere end cirka 30 minutter. Det kan især anbefales at lytte til podcasten med dine veninder, hvilket muligvis gør den endnu sjovere, da I kan kommentere på og grine af de vilde historier sammen. Og måske udveksle egne erfaringer på Tinder.

Lyt hos Podimo – gratis i 30 dage

Tinder Greatest kan streames hos podcast-tjenesten Podimo, hvor du lige nu kan oprette dig og få gratis adgang i 30 dage. 

Tryk på knappen herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Historier man tror er løgn!

Nej, hvor kan man bare sidde og tænke: ”Hvad er der galt med mænd?!” – og til tider kan Tinder Greates nærmest virke som en skræmmekampagne mod at holde sig fra mænd. Jeg håber ikke, at jeg nogensinde selv skal opleve bare en brøkdel af de ting, der bliver fortalt om.

De mange akavede fortællinger står i kø. Der er blandt andet fortællingen om mødet med fyrens mor på første date. En fyr, der sætter porno på under selve akten, uden at han har hørt sin date, om hun er med på den – og nej, hun ville ikke se ham igen. Så er der lystløgneren, ham der lyver om at være professionel fodboldspiller, og som tilmed har en kæreste.

Der er også fyren, der bruger sin Tinder til at få matches for derefter at ghoste dem, fordi han er overbevist om, at denne strategi vil få dem til at finde ham på Instagram og herefter tilmelde sig hans fitnesshold. Der er ham, der giver en kløpind som gave på første date. Ham der ikke vil have sex med kondom, men spørgerom kvinden ikke bare kan tage en fortrydelsespille, og at han nok skulle betale for den.

En af de bedste historier, der fik mig til at bryde sammen af grin, så min latter gav genlyd i det tomme lokale, jeg befandt mig i, er fortællingen om en single-kvinde, der deler ud af sin oplevelse med en såret mand. Hun vil ikke være kærester med ham, hvilket resulterer i, at han, på vej ud af døren, siger: ”Marie Key har noget, hun gerne vil sige til dig”, hvorefter han afspiller en sang om ulykkelig kærlighed.

Måske en lukket kvindeklub

Podcasten kan ikke løbe fra, at den nok mest henvender sig til et kvindeligt lyttersegment. Og for nogle kan det måske virke som en lukket kvindeklub, mænd ikke har adgang til. Det er nemlig primært kvinder, der skriver ind om deres oplevelser med mænd på Tinder. Og mændene får virkelig tur! Der bliver ikke lagt fingre imellem, og der er rigeligt med bemærkninger om, hvor tåbelige og pinlige mænd kan være.

I podcasten bliver der blandt andet diskuteret, hvad mænd ikke skal gøre under sex, hvad der føles godt og dårligt, som kun kvinder forstår det, og det bliver leveret helt uden filter. Det gælder også, når Nanna og Josephine nogle gange udbryderHvorfor gør I mænd det, hvorfor tror I det er rart?” og ”Lad være med at gøre det!” Og nogle af disse udmeldinger skal man netop være kvinde for at forstå.

Til trods for de indforståede bemærkninger, som kun kvinder for alvor vil forstå, kan mænd dog sagtens lytte med og måske endda bruge podcasten som en guide til do’s and dont’s. I et særligt afsnit bliver der fortalt om en mands oplevelse med en kvinde. Denne beretning er lige så tåkrummende som de beretninger, kvinderne leverer – og det fungerer egentligt godt at få det omvendte perspektiv med i podcasten.

Der bliver sagt meget om mænd, og ikke alt er lige venligt. For eksempel når der bliver beskrevet og kommenteret på, hvordan mænd ser ud og går klædt. Som kvinde er jeg helt med på, hvad de mener, men i helikopterperspektiv tenderer det til tider ”mandemobning”, selvom det aldrig går for vidt.

Kort fortalt

Jeg er selv fast lytter af Tinder Greatest, og i mine ører er Nanna og Josephine geniale og eminente til at læse Tinder-fortællingerne op. Deres grin smitter af på en, og det er næsten umuligt ikke at grine med, uanset om du hører den alene, om du sidder i bussen eller går på gaden. Hvis du ikke vil vække opsigt med sporadiske latterudbrud, er det ikke denne podcast, du skal høre i det offentlige.

Det er i den grad en podcast, jeg synes, er lytteværdig, for du vil med garanti blive underholdt samtidig med, at den er letfordøjelig, hvorfor det ikke kræver det store mentale overskud fra lytteren. Der er garanti for godt selskab og gode fortællinger, så swipe endelig mod højre til Tinder Greatest.

Tinder Greatest kan streames hos Podimo

Har du fået lyst til at lytte til Tinder Greatest, kan du streame samtlige afsnit hos Podimo. 

Lige nu tilbyder Podimo alle nye brugere en gratis prøveperiode på 30 dage, hvor du frit kan lytte så meget, du har lyst uden beregning.