Spring til indhold

“Mads og A-holdet”:

Mads løber aldrig tør for gode dilemmaer! Og så er det godt, at han har A-holdet ved sin side til at løse dem. Mads og A-holdet er en podcast, der altid er underholdende og den skuffer aldrig. Den lægger altid op til meningsdannelse, diskussion og for det meste et godt grin. Det er en podcast der egner sig lige så godt til at lytte til i selskab med andre, som hvis man er alene. Og ikke mindst er Mads Steffensen jo en eminent vært. 

4/5

4

/5 stjerner

Tilgængelig hos: Podimo

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links.

Mads og A-holdet kan man vist kalde for en god gammel kending, fra dengang det var det meget populære P4-program Mads og Monopolet, men nu er det formateret til en podcast. Jeg er ikke i tvivl om, at størstedelen af Danmarks befolkning, inklusive mig selv, har lagt øre til Mads og et garvet panel mange lørdage igennem siden første udsendelse d. 6. september 2003 for at høre om danskeres mindre og større problemer, der kan opstå i hverdagen. Den eneste forskel fra dengang, det var radio, og til nu hvor det er podcast, er at vi ikke skal lytte til musik og radioavisen.

Derudover er en forskel, at det bliver udgivet hver fredag i stedet for lørdag formiddag. Der er derfor ikke de store overraskelser på spil, hvad angår formatet, og der er endda gengangere i panelet, som tidligere har været forbi Mads og Monopolet, eksempelvis Pernille Rosenkrantz Theil, Hella Joof og Peter Frödin. Dem vil jeg tillade mig at kalde for gode gamle kendinge i programmet.

Lyt hos Podimo – gratis i 7 dage

Mads og A-holdet kan streames hos podcast-tjenesten Podimo, hvor du lige nu kan oprette dig og få gratis adgang i 7 dage. 

Tryk på knappen herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Det er altid godt med drama og dilemma – når man ikke selv er involveret!

Når jeg lytter til Mads og A-holdet, er det ikke nogen hemmelighed, at jeg bliver underholdt af andre menneskers dilemmaer og/eller drama, og jo mere dramatik et dilemma rummer, jo bedre er det faktisk i min optik. drama der er med i det, jo bedre er det faktisk, for at lyde politisk ukorrekt. Men det er nok også det, der har givet programmet så stor en succes. For jeg priser mig lykkelig over, at jeg ikke står i drama og dilemma til knæene. Og det er underholdende selv at kunne danne meninger ud fra de dilemmaer, der bliver indsendt. At høre et panel diskutere et dilemma sætter automatisk mine tanker i gang og får mig til at danne en holdning til noget, som jeg ikke umiddelbart tænkte, jeg skulle danne mig en mening om.  

En podcast, der sagtens kan lyttes til i grupper

Mads og A-holdet er en podcast, der sagtens kan lyttes til alene, og jeg bliver underholdt af den i mit eget selskab. Den er dog lige så velegnet til, at man lytter til den i selskab med andre. For når der bliver fremlagt dilemmaer, er det for mig næsten uundgåeligt ikke at have lyst til at diskutere dem og grine af dem sammen med andre, om hvad de mener om de forskellige kattepiner, der bliver diskuteret i programmet.

Derudover er det en podcast, der er nem at gå til, for du behøver ikke at lytte fra A-Z for at kunne få glæde af den. Det handler bare om at vælge den episode med det A-hold, du har lyst til.

Ikke en nyhed – men Mads holder stadig

Mads og A-holdet kan ikke komme udenom, at den formatmæssigt som sådan ikke bidrager med noget nyt og banebrydende, i det der er tale om en videreførelse af Mads og Monopolet.

Mads formår også at sammensætte et godt panel, og som oftest sidder der gengangere i panelet, det er eksempelvis Lina Rafn, Søren Rasted eller Jacob Risgaard. At der er gengangere, synes jeg fungerer godt, for det skaber en form for genkendelighed og tryghed, at der er velkendte stemmer i programmet, som man enten kan være enig eller uenig med.

Kort fortalt

Mad og A-holdet er en podcast, der altid sikrer en god lytteoplevelse. Jeg føler mig i godt selskab, når jeg lytter til den, og samtidig bliver jeg underholdt. Så hvis du er ny på podcast-holdet, er Mads og A-holdet en god start, hvis du skal være sikret en god podcastoplevelse. Og så er det blot en fordel, at den egner sig til at lytte til sammen med andre. Så hvis du er vild med at høre om andres drama og dilemmaer, er det den helt rigtige podcast for dig.

Mads og A-holdet kan streames hos Podimo

Har du fået lyst til at lytte til Mads og A-holdet, kan du streame samtlige afsnit hos Podimo. 

Lige nu tilbyder Podimo alle nye brugere en gratis prøveperiode på 7 dage, hvor du frit kan lytte så meget, du har lyst uden beregning.