Spring til indhold
Hjem » Få gratis prøveperiode hos Chapter

Få gratis prøveperiode hos Chapter

Chapter er blevet en del af Saxo

Inden du forelsker dig i Chapter, og beslutter dig for at blive medlem, skal du vide, at bogforhandleren Saxo har opkøbt Chapter, som tidligere var ejet af bogforlaget Gyldendal.

I stedet for at køre Chapter videre som en selvstændig tjeneste, har Saxo besluttet sig for at slå lydbogsappen sammen med deres egen service, Saxo Premium, hvorfor det ikke længere er muligt at oprette sig hos Chapter. 

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side.

3.6/5

Prøv Chapter gratis i 30 dage:

Hvis du endnu ikke har haft en bruger hos Chapter, kan du prøve tjenesten gratis i 30 dage helt uden at skulle spekulere på krav om nogen bindingsperiode.

Klik på linket herunder for at benytte dig af tilbuddet.

Prøv Chapter gratis i 30 dage

En af de førende lydbogsapps i Danmark, Chapter, forkæler lige nu alle nye brugere med en gratis prøveperiode på hele 30 dage.

Måden, hvorpå du kan få din gratis prøveperiode, er super simpel. 

Det eneste, du skal gøre, er nemlig at oprette dig på platformen og tilknytte et betalingskort, som endnu ikke har været i brug hos Chapter. Gør du dette, vil dine første 30 dage være gratis.

Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det er dit ansvar at afmelde dig inden din prøveperiodes udløb, sæt du ønsker en 100 % gratis omgang hos Chapter. 

Denne lydbogsapp opererer nemlig med automatisk fornyelse af abonnementer, hvilket betyder, at der, hvis du ikke aktivt opsiger dit abonnement, vil blive trukket penge fra dit kort efter 30 dage.

Hvordan får jeg gratis adgang til Chapter?

Det gør du ved at oprette en ny profil hos Chapter og tilknytte et betalingskort til denne, som endnu ikke har været i brug hos lydbogsservicen.

Chapters system fungerer således, at prøveperiode-tilbuddet maksimalt kan bruges en gang pr. betalingskort, så hvis du opretter en ny profil og tilknytter et betalingskort til denne, som før har været i brug hos Chapter, vil du desværre ikke få tildelt 30 dages gratis leg.

Er det kun nye medlemmer, der kan få gratis Chapter?

Den gratis prøveperiode, som vi har omtalt i artiklen her, er i hvert fald målrettet nye medlemmer.

Hvis du er indehaver af flere forskellige betalingskort, vil du dog kunne lave et trick, så også du – selvom du måtte have været medlem af Chapter før – kan få en eller flere gratis prøveperioder.

Opretter du en ny profil for hvert betalingskort, du ejer, burde du nemlig kunne få 30 dages gratis prøveperiode for hvert betalingskort. 

Denne tilgang er dog ikke særligt etisk ansvarlig og strider sandsynligvis også mod Chapters retningslinjer.